06.05.2013 Baune fotballskole uke 32!
Også iår blir det fotballskole for ivrige jenter og gutter i barneskolen (opp til det året man begynner på ungdomsskolen). Sett av uke 32, 5-9. august. I år skal vi forsøke å tilrettelegge for mer lek for de yngste, og kommer til å ta ibruk Kunsten til dette. De eldste blir på Landåsbanen. Vi legger opp til godt opplegg, gode instruktører og plass til mange. Mer info følger senere. Siste frist for påmelding 15 juni 2013.
Vigdis Gåskjenn Fotball
18.11.2012 Takk for innsatsen på Kniksen cup!
Som cupansvarleg vil eg takke alle som bidrog til å dra dette i hamn. Utan foreldre som veit at dugnad er å brette opp ermene, let ikkje slike arrangement seg gjennomføre :-). Takk også til alle dei unge dommarane. De gjorde ein strålande jobb! Sekretariatet mottok ingen klager på noko dommaravgjerd :-). Klubben må til slutte ta med seg vidare at tilbakemeldingane frå dei gjestane lagene var udelt positive. Ein særleg takk til Roar som losa arrangementet trygt i hamn frå start til slutt. Likeins stor takk til kafesjef Aslaug og dommaransvarleg Terje. Dykkar bidrag var også avgjerande. Avslutningsvis var det svært hyggjeleg å konstatere at me fekk dele ut den første Kniksen - cup skjorta til Roald "Kniksen" Jensens barnebarn som spelar på Fyllingsdalen G 04.
Børje L. Hoff Fotball
05.04.2012 Årsmøte 19. april kl 1900
19. april avholdes SK Baunes årsmøte på Montana Vandrerhjem. Alle medlemmer velkommen.
26.02.2012 SG13-1 G99 til finalen i Safaricup
G99 hadde to lag med i Safaricup
Kurt Brekke Fotball
19.02.2012 Ny trener på keepersiden
Baune har fått enda et tilskudd på trenersiden. Nå når keepertrener Even Westerheim trapper ned kommer neste generasjon inn. Sønnen Thomas Westerheim tar over som ny keepertrener for aldersgruppene opp til 15 år, og har bl.a. ansvaret for onsdagens keepertreninger...
Nathalie Blomstereng Fotball
11.01.2012 Nye trenere i Baune
I år har det blitt engasjert noen nye trenere for SK Baune. John Erik Indrebø tar over vårt A-lag herrer i 4. div. På damelaget blir Frode Karlsen ny trener sammen med Roar Andersen. Hugo Miguel de Castro-Syrstad er også engasjert som ny jr. trener for oss.
Nathalie Blomstereng Fotball
10.04.2011 Baune senior 4.div
Odd-Erik Haugland Fotball
09.04.2011 Trenermøte
Trenermøte Ulriken Bydelssenter onsdag 13. april kl 1730. Even gir opplæring i hjemmesidebruk, Knut Iversen presenterer Sportsplan og innleder til diskusjon og Treningstider fordeles.

Sportsklubben Baune
post@baune.no