Ny trener på keepersiden

Baune har fått enda et tilskudd på trenersiden. Nå når keepertrener Even Westerheim trapper ned kommer neste generasjon inn. Sønnen Thomas Westerheim tar over som ny keepertrener for aldersgruppene opp til 15 år, og har bl.a. ansvaret for onsdagens keepertreninger...

Thomas Westerheim(19) er ny keepertrener i Baune. Han er født i 1992, har vært keeper selv i flere år og har bl.a. trent sammen med keepertrenere som Terje, Åge og Bjørn Skjellestad samt Håkon Oppdal, Erik Holtan, Ivar Rønningen, Bård Johannesen, Reidun med flere. Han er nettopp kommet tilbake til Bergen etter ett år i garden, og har nå startet opp med keepertreninger for ca. to - tre uker siden.

For tiden har han ansvaret for to treninger i uken med keepere i aldersgruppene opp til 15 år. Han forteller at hver onsdag fra kl. 16.30 til 17.30 er det keepertrening for de yngste i klubben, og her kan alle møte opp både jenter og gutter. På disse treningene er det de grunnleggende teknikkene som står i fokus som bl.a. grep og utgangsstilling. Målet er at spillerne kan ta med seg det de lærer og bruke det på sine egne treninger. Dette er da et godt tilbud for de som har lyst å prøve seg som keepere. Samme dag har Thomas også ansvaret for treningen av de viderekommende keeperne. Her er det mer terping på spesifikk teknikk og man må holde et visst nivå for å være med på disse treningene.

Vi er takknemlige for å ha fått inn enda en ressurs på keepersiden og ønsker Thomas velkommen som trener i Baune!

Bilde: Keepertrener Thomas sammen med unge keeperspirer