Even Fuglestrand Myhrvold 26.11.96-16.08.12

Kjære Fotballvenner! Som mange nå vet gikk Even så helt meningsløst bort etter en fatal fallulykke på familiens hytte i Fusa da han ramlet ned fra stigen onsdag ettermiddag. Han skulle fylt 16 år i november.

Even var en god og kvikk gutt og lagkamerat på vårt G96 lag. Gjennom årenes løp i Baune har Jan Grindevoll og Baard O Skogrand vært trenere /ledere på hans lag fra de begynte, Roar Andersen trente hans lag et par sesonger før Nilson overtok i 2011, mens det nå er Kurt Brekke, Tom Dalstø og Jan Havre som er dagens trenere i 2012 på Evens sitt lag. Even spilte også i Landås skolemusikk korps.

Familien Myhrvold er synonymt med Baune, SK. Bestefaren Kurt er æresmedlem, pappa Arne innehar flest kamper gjennom tidene for Baune sitt a-lag. Mamma Reidun alltid ivrig på sidelinjen. Michael (eldre
bror) og Silje (eldre søster) har begge spilt på aldersbestemte lag hos oss. Vår omsorg og vår dypeste medfølelse går ut til dem i den tragedie som rammet dem så hardt og brutalt onsdag denne uke. Vi håper vi kan stille opp og være til hjelp der det føles naturlig.

For å hedre og vise medfølelse og omtanke for familien oppfordrer Styret at Baune lagene fra årsklasse 2000 og eldre i sin nå førstkommende kamp spiller med svart sørgebånd på venstre overarm og på den måten hedrer Evens minne.

Begravelse fra Landås Kirke til Øvsttun gravplass onsdag 29. aug kl 11.00.