Velkommen til Kniksen Cup - AVLYST!

Da er det kun 2 dager igjen til Kniksen Cup. 56 lag er påmeldt i klassene 06-01 - noe som betyr full aktivitet på 2 baner i 2 dager. Spesielt gøy å få med mange av de minste! Her følger litt praktisk informasjon.

Kampene spilles på Kunsten og Landåsbanen -overfor og nedenfor Lærerskolen på Landås. Kart finner dere også i selve kampoppsettet - se egen sak.

Børje Hoff er cupsjefen, hans tlfnr er 99425925

Marc Berntssen er kontaktperson i forhold til kampoppsett tlf 46625752

Det blir kafedrift under cupen - en mindre salgsbod på Kunsten og en større i sal 5 i Landåshallen rett ved Landåsbanen - ta med kontanter.

Toaletter finnes i Landås Kirke for de som spiller på Kunsten og i Landåshallen for de som spiller på Landåsbanen.

Sekretariat finnes på hjørnet av Landåshallen - der er også speaker Erik Midelfart.

Førstehjelpsskrin finnes ved salgsbod Kunsten og ved sekretariatet Landåshallen.

Premieutdeling foregår i Sal 5 Landåshallen - der er det også mulighet for lagfotegrafering. Kontaktperson Carina Hermansen tlf 97606029

Håper dere alle får en god opplevelse! Lykke til!

Vennlig hilsen Baune