17. mai - Baune i hovedprosesjonen

Baune gjorde flott innsats i hovedprosesjonen med ca 70-90 flotte deltagere! Tusen takk til alle spillere og familie som fulgte Baune i 17.mai toget! Baune SK deltar også i år i Hovedprosesjonen! Oppmøte Koengen kl 1010. Avmarsj kl 1030 Husk Baunedrakt! Håper så mange som mulig stiller for å vise Bergen Baune! Mvh, Bjørnar Mykkeltvedt

Også i år skal Baune delta i Hovedprosesjonen 17.mai og vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta. For suksess er det avhengig at alle våre spillere stiller opp og iført Baunedrakt, selvsagt! Håper lagledere og spillere slutter opp om dette og stiller lagvis på 17.mai med Baunedrakt og flagg! Å gå i toget er også en ypperlig anledning til litt mosjon før resten av dagens utskeielser, samt at du får god oversikt over de andre som går i prosesjonen.

Nytt av året er at oppmøte er flyttet fra Torgalmenningen til Koengen.

Vi sees på 17.mai på Koengen kl 1010.

Minner også om 17.mai arrangement på Landås skole i regi av FAU og Landås musikkorps kl 1600 med prosesjon og leker/kafe.

Styret Baune