Ulriken Opp

Baune har ca 100 påmeldte også i år på Ulriken Opp! Dette er veldig bra av alle lag og blir veldig morro og spennende! Baunepåmelding ble gjort i Trim klasse med start kl 1230. Unntak noen i andre klasser. Ved en glipp i registreringen er noen registrert på www.ulrikenopp.no under Mosjon Aktiv og i Trimklasse. Vær oppmerksom på at det er Trimklassen som gjelder. Dette er gjort for at flest løper sammen fra Baune og vi kommer til topps i god tid før konkurranseklassen og Mosjon Aktiv.

Sjekk gjerne www.ulrikenopp.no for din påmelding.

Sees til oppvarming og start på lørdag kl 1230!

Lykke til! Bjørnar Mykkeltvedt