Ny sponsor og samarbeidsavtale

Styret i Baune, SK er glad for å kunne informere klubbens medlemmer om at vi har inngått avtale med «STICO AS» og «Alt i utleie Bergen AS», avtalen gjør at alle Baunes medlemmer får 20% rabatt når dere leier varebil hos Stico AS eller 25% rabatt når dere leier maskiner fra «Alt i utleie Bergen AS»

Alle i Baune

Styret i Baune, SK er glad for å kunne informere klubbens medlemmer om at vi har inngått vedlagte avtale med «STICO AS» og «Alt i utleie Bergen AS», avtalen gjør at alle Baunes medlemmer får 20% rabatt når dere leier varebil hos Stico AS eller 25% rabatt når dere leier maskiner fra «Alt i utleie Bergen AS»

Ifm spesielle arrangement kan vi også etter nærmere avtale få låne bil uten å betale leie eller km avgift

Selskapet holder til i nærheten (ved siden av Steve Perrymansport) i Bjørnsonsgaten.

På hjemmesidene nedenfor finner dere mer informasjon fra disse selskapene .

www.altiutleie.no