Sommeravslutning på Brann Stadion

Nedenfor følger invitasjon til Sommeravslutning på Brann Stadion for alle klubber i Hordaland. Dette kan være en flott sommeravslutning for våre ulike lag og oppfordrer trenere eller kontaktpersoner for de ulike lag om å sjekke ut denne muligheten for sine lag. Kostnaden dekkes av den enkelte spiller.

Sommeravslutning på Brann Stadion

Lørdag 29.juni inviterer SK Brann alle klubber i Hordaland til sommeravslutning på Stadion ifm kampen mot Sandnes Ulf.

SOMMERAVSLUTNING: SK Brann inviterer til å legge årets sommeravslutning med laget til Brann stadion ifm kampen mot Ulf Sandnes.

Tekst: Jan Otto Solberg

Publisert: 11. juni 2013

SK Brann ønsker å legge tilrette for en opplevelsesrik dag med mange aktiviteter for store og små. Det legges opp til følgende program i forkant av kampen, med oppstart kl 12:00.

- Underholdning og aktiviteter i området (vil foregå ved inngang 10 / Nymarksbanene)
- Artister og underholdning fra scene
- Anledning til å prøve å bygge lego under vann
- Tide’s tøffe veteranbuss dukker opp
- Det blir hoppeslott, ansiktsmaling og radarskyting (der det vil være mulig å vinne en gratis høstkamp for laget ditt!)
- Fotballaktiviteter med Branns beste juniorspillere på Nymarksbanen
- Tips og råd om hvordan du kan bli en bedre fotballspiller
- Det settes opp telt med bord og benker man kan spise, drikke og slappe av.
- Laget får sitte samlet og se kampen mellom Brann og Sandnes Ulf, kampstart kl 15:30.

Pris
Grillmat, drikke, underholdning og kamp koster kr 150,- pr barn og kr 300,- pr voksen.

Bestilling
Billetter inkludert mat / drikke kan bestilles hos Lene Iversen på e-postadresse lene@brann.no.

Billettene må hentes og betales samlet í én av Brannbutikkene (Sentrum eller Stadion) når bekreftelse på bestillingen er mottatt.

Frist for henting av billettene: senest fredag 28. juni.