St. Hans søndag 23. juni

Baune har i år, tradisjonen tro, gleden av å inviterere til St.Hans fest søndag 23. juni på Montana. I år vil festen bli tilrettelagt av J16, G99 og Baune. Vennligst distribuer dette og vedlagte Flyer til alle foreldre. spillerere, naboer, besteforeldre, tanter og onkler m.fl. Heng gjerne opp Flyeren i ditt nabolag eller arbeidsplass.

Heng gjerne opp Flyeren i ditt nabolag eller arbeidsplass.

Kiosksalg vil være pølser, brus, kake, kaffe og muligens is. Selvsagt også bål, musikk og loddsalg.
For å få et best mulig bål og loddsalg er vi avhengig av bidrag fra hver og en av dere. Se nedenstående informasjon fra Eivind Hopland.

ST.HANS ARRANGEMENT MONTANA SØNDAG 23.JUNI I "BAUNE-REGI"

Ingen St.Hans uten skikkelig bål!
Vi trenger materiell til dette. Dere som holder på med
- Ombygging/rehabilitering/rydding av loft og kjeller etc. - og selvfølgelig paller!
Materiell kan leveres på Montana banen frem til fredag kveld 21. juni - eller aller senest lørdag formiddag.
Jo før jo bedre - Vi bygger bålet fredag kveld.
Legg fra dere materiell samme sted som haug allerede er etablert.
VI ØNSKER IKKE VANLIG HUSGERÅD!
(madrasser/tapet/metall etc. Lager bare mye giftig røyk og avfall.

NB! Det står et stengsel på banens innkjørsel (fotballmål). Sett dette på plass etterpå for å unngå parkering på banen.

Loddpremier
LODDSALG !! VI TRENGER LITT FLERE PREMIER. ER DET NOEN SOM KAN BIDRA
HER ??

-alle monner drar - både stort og smått. jo flere premier - jo flere lodd - og ditto mer i
lagkassen til de lagene som deler på arrangementet.

potensielle bidragsytere - kontakt undertegnede:

EIVIND HOPLAND - MOB. 90564366
E.POST: eivinhop@online.no / eivind@hwh.no (jobb)