Kniksen Cup 2013 nå til helgen!

Kun noen få dager til det braker løs med fotball og folkefest på Landåsbanen og Kunsten! Kniksen Cup er et veldig viktig arrangement for SK Baune og vi håper på både fotballglede og økonomisk positivt resultat. Vi oppfordrer så mange som mulig av våre medlemmer og bekjente til å stikke innom arrangementet en time eller to for å se på flott fotball i aldersgruppen 01-06 og skape stor og rungende stemning på sidelinjen det vil gå gjetord om i lang tid! I tillegg har vi flotte kiosker på Kunsten og Landåsbanen med fristende utvalg hvor resultatet går tilbake til hele klubben. Vedlagt følger vårt eminente Cup program hvor dere vil finne kampoppsettet for de ulike lagene. Vel møtt!