Ny Klubbavtale fra 1.januar 2014

Fra og med 01.01.2014 vil Mx Sport Sletten være SK Baunes nye klubbutikk. Vi har inngått en 4-årig avtale med Mx Sport Sletten og ser frem til et godt gjensidig samarbeid. I disse dager setter vi sammen klubbkolleksjon som vil presenteres på nyåret. Klubbkolleksjon vil fortsatt være Adidas. Som Baunemedlem får du 20% rabatt på klubbkolleksjon og 15% på alle ordinære varer unntatt skipakker og tilbudsvarer. Det er viktig at du logger salget som Baune slik at klubben får de nødvendige rabatter og goder som igjen tilfaller våre medlemmer og spillere. Klubbansvarlig fra Mx Sport Sletten er Malin Andreassen som har spilt 2 sesonger på Baunes Damelage! Vi setter pris på hennes spesialkompetanse om hva Baune trenger av hjelp og utstyr! Du vil snart finne Baunes egen klubbvegg i butikken på Mx Sport Sletten og snarlig motta ditt eget klubbkort via lagets oppmann for å få de gode rabattene både på fotballutstyr såvel som annet sportsutstyr. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av Mx Sport Sletten for å sikre at vi har en klubbutikk og en fullverdig sportsbutikk i nærområdet. Det vil bli arrangert handlekvelder 2 ganger i året og løpende informasjon vil bli distribuert og kommunisert.