Kalendersalg 2014 - Avlyst

I styremøte 3/6-14 før sommeren ble det vedtatt at SK Baune ikke vil stå som administrator og ansvarlig for kalendersalg 2014 og fremover. 
 
Kalender til jul har vært et hyggelig produkt å kunne selge/gi vekk til familie og venner, og hyggelige minner fra sesongen som gikk. Men det har vært mye innsats lagt ned både i utarbeidelsen av produktet og salget og innsamlingen av pengene.
 
Julen 2013 er fikk vi bekreftet våre antagelser med et prosjektregnskap som viser at klubben kun får dekket kostnadene ved dette salget. Følgelig legges det ned mye tid og krefter til liten nytte for klubbens sportslige utbytte.
 
Dermed fattet styre vedtak om ikke å ha kalendersalg for 2014 eller fremover. Styret fattet også vedtak om at om noen privatpersoner/lag o.l. ønsker å tjene noen penger ved at de selv ønsker å lage en klubbkalender for salg vil dette være mulig under forutsetning av at en rimelig sum tilfaller klubben og resten av salget for egen regning og risiko. Det påpekes at merkenavnet Baune tilhører klubben og om noen ønsker å ta på seg en slik salgsjobb kontakter dere styrets formann for nærmere avklaring. 
 
Om noen ønsker å lage en lagkalender står lagene fritt til å gjennomføre dette for lagets egen regning og risiko, men det påpekes at man må hente samtykke fra spillere og personer som blir tatt bilde av før trykking.
 
Styret

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift