Ny frisyre? Nå med 20% Baunerabatt

Kjære Baune,

Vår kjære A-lags trener, Frode Bergum Hansen, har kjøpt seg frisørsalong og ønsker å tilby alle Baunemedlemmer 20% avslag!!

I tillegg til råe og kule fotballfrisyre tilbyr de også nedenstående

Bilderesultat for lanza

Norge Hårstudio tilbyr profesjonell hårbehandling både for kvinner og menn. Vårt dyktige frisørteam hjelper med råd og tips, slik at du får et best mulig ytre. Vi er behjelpelige med å skaffe og tilpasse parykker, extensions og tupeer. Vårt hårstudio er ikke bare en frisørsalong. Vi kan også gi deg flotte negler, med manikyr og dekorering. Skal du stå brud, kan vi stå for pynting og make-up. Trenger du ekstra volum til den store dagen, har vi løsninger som kan gi frisyren et løft, mer volum og en form som holder hele dagen.

Ring 55166900 for timebestilling! Salongen er på Spelhaugen, adresse: Krokatjønnveien 11a 5147 Fyllingsdalen