Espeland Rekvisitasenter AS

Baune medlemmer får 10% på arbeidspenger på vekstedet. Orignale deler betales full pris. Ring 55 38 21 50 for timebestilling

” Sommeren står for tur og mange skal på bilferie. Familien har planlagt turen i lang tid i forveien slik at det skal bli en flott opplevelse.

Kjørerute er lagt inn og alle forberedelser er blitt gjort. Alt er klart, men en ting er glemt: Klargjøring av bilen!!
Slapp av! Ikke noe problem! La Espeland Rekvisita As, Minde & Åsane ta seg av bilen.

Vi har drevet med Profesjonell Bilpleie i 35 år.

Vi tar en lett klargjøring av bilen og den er en fornøyelse å reise på tur med.

Lett klargjøring:
Bilen vaskes utvendig,(avfetting+håndvask med voks) støvsuges innvendig, støvtørk av alle flater, vask av vinduer inn og utvendig, vask av matter
og dekk fornyer.
Pris: 500.-

Vi ønsker dere en riktig god tur og kjør forsiktig!”

Espeland Rekvisitasenter Profesjonell Bilpleie, Rustbeskyttelse, Dekksenter, Verksted, Lakkerring og Sandblåsing

Main menu

o    Åsane

o    Minde

Ring 55 38 21 50skypec2c://r/20455 38 21 50

for timebestilling

Bilpleie / Vask

Full klargjøring:
Utvendig lakkrens med polering, motorvask, vask av dekk og matter. Innvendig rens av seter skinn og stoff, tak , dørtrekk, gulv, dashbord , bagasjerom og vask av vinduer. Dette er den komplette bilvasken hvor vi rengjør alt!!

Lett klargjøring:
Bilen vaskes utvendig, støvsuges innvendig, støvtørk av alle flater, vask av vinduer inn og utvendig, vask av matter og dekk fornyer.

Utvendig vask:
Bilen vaskes først med avfetting for å løsne asfalt, støv og annet smuss som sitter godt fast. Felger rengjøres med felgrens, og bilen sprayes med sjampo før den høytrykkspyles. Deretter svampes bilen for hånd med en vokssjampo, før den skylles ren med vann. Så tørkes den.

Motorvask:
Motoren vaskes med avfetting og sjampo.

Innvendigrens:
Utvendig vask så  renser vi tak ,dørtrekk, seter og gulv,bagasjerom både skinn/stoff og vinyl.
Vasker matter og vinduer.

Maskinpolering/lakkrens:
Vi starter med en bilvask, så rubber vi bilen med maskin(dyprens) her trekkes smuss og forurensing opp av porene, så legger vi på en voks som holder porene lukket så ikke smuss får komme til.

Håndpolering:
Her bør lakken være helt fin fra før, ellers anbefaler vi lakkrens først. Her legger vi på voks for hånd. Det gjør bilen blankere, og lakken holder seg bedre.

Permashine:
Vår anbefaling dersom du ønsker å beskytte lakken over tid.

Se link: http://permashine.no/

Wax guard
Wax Guard gir en diamanthard overflate som beskytter imot nedbrytningen av den dype glansen og de klare fargene i l