Kniksen Cup 17. og 18. oktober

Velkommen til 2 flotte cupdager på Landås. Her finner dere: Kampoppsett, Banekart og Lagregistrering til utfylling for premieutdeling

Her finner du kampoppsettet

Kjære lagleder, trenere og foreldre til Kniksen Cup 2015 17. og 18. oktober på Landås,

Nedenstående informasjon er viktig at dere distribuerer til alle foreldre og publikum til laget deres i Kniksen Cup!

Vi gleder oss veldig mye til årets Kniksen Cup og har deltagerrekord med 158 lag og skal spille 244 kamper fra 0800 til 2000 både lørdag og søndag. Likevel har vi dessverre måtte avvise ca 30 lag. Det blir et tett kampprogram og således at dere møter presis til kampene.

Jeg vil derfor prøve å gi dere så god som mulig informasjon om lokasjon, parkering og annet som kan være greit å vite.

Sted/Banekart:
Landåsbanen og Kunsten. I kampoppsettet er det merket med banenummer som dere vil finne igjen på vedlagte Banekart. Kunsten og Landåsbanen vil være merket i starten av Landåssvingen. Det er hensiktsmessig at de som skal spille på Kunsten parkerer ved gamle Lærerskolen. De som skal spille på Landåsbanen parkerer i nærheten av denne. Om man må skifte sted i løpet av turneringen gjøres dette best til fots og tar ca 3-5 minutter.

Parkering:
Parkering til Kunsten skjer greit ved gamle Lærerskolen eller tilhørende gater. Vær oppmerksom på at det er soneparkering i Vognstølen. Ellers fritt frem etter gjeldende lovverk.Parkering ved Landåsbanen er litt mer trøblete, da det bygges ny skole på gamle Landås skole. Vi har heldigvis fått tildelt ca 70 plasser på anleggsområdet, som vist i vedlagte parkeringskart. All parkering skjer på eget ansvar og risiko, og eventuelle parkeringsbøter må stå for den enkeltes ansvar.

Spillerlister:
Spillerlister skal leveres ved premieutdeling. Spillerlister er vedlagt her og anbefales at trener fyller ut i forkant. Eventuelle endringer kan så gjøres på stedet. Dette gjør det lettere og raskere for alle parter.

Premieutdeling:
Skjer ved kafe Scala etter endt pulje. Trener leverer da inn utfylt spillerliste til navneopprop.

Oppmøte:
Senest 30 min før første kamp

Kafe:
Husk å ta med kontanter. Vi har ikke betalingsterminaler, men hyggelige cup priser og hyggelig utvalg til en lang dag i finværet.

Annet:
Noen lag skal ha sesongavslutning etter cup'en. Vi kan anbefale San Marino Pizzeria på Landåstorget som et egnet og hyggelig sted. De gir 15% cup rabatt ved referanse Kniksen Cup. For bordbestilling ring 55285840. www.sanmarino.no. Et foretrukket sted for SK Baune! Det kan selvsagt også tas med hjem pizza etter en god dag på Kniksen Cup. Forøvrig tar det 3-5 minutter til fots fra Landåsbanen til San Marino.

Hjertelig velkommen til Kniksen Cup 2015!