Presentasjon Frank Hellevik - A lags trener Herrer

Frank Hellevik tilbake
 
Baune gjør som Molde, og ansetter en tidligere suksess-trener. 
 
Det er nemlig en glede å kunne meddele at Frank Hellevik er tilbake som A-lagstrener i klubben fra og med dags dato. Frank overtar etter Frode Bergum Hansen, og er dermed tilbake der han hører hjemme. 
 
Det er nå sju år siden Frank gav seg som A-lagstrener hos oss, men han har hele tiden vært involvert i klubben både via 99-laget og inn mot styret. At han nå igjen overtar A-laget er derfor en stor glede, for Frank er en ekte Baune-gutt.
 
Hans forrige periode som trener i klubben startet da laget hadde kjempet en traurig tilværelse i 6. divisjon i en årrekke, før Frank forut for 2003-sesongen kom inn og satte nye krav. Her skulle en tidligere storklubb tilbake mot gamle høyder, og allerede i debutsesongen ble det suksess for laget. I konkurranse med et meget godt Smørås-lag ble det opprykk til 5. divisjon, blant annet etter den avgjørende kampen på Landåsbanen som mellom 500 og 1000 tilskuere (minst!) så live.
 
Året etter cruiset laget gjennom 5. divisjon også, noe som betød at man allerede høsten 2004 (1,5 år etter Frank overtok) var klare for 4. divisjon. Der ble det en mellomsesong, før man i 2006-sesongen tok ytterligere steg og rykket opp til 3. divisjon. Målet om å komme tilbake blant byens beste var nådd, og i 2007 og 2008-sesongene kjempet Baune begge år i toppen av 3. divisjon med Frank som trener.
 
Det var naturlig at andre klubber var interesserte i hans tjenester, og Frank dro videre til Os hvor det ble opprykk fra 3. – til 2. divisjon i hans første sesong. Året etter rykket de dessverre ned, og Frank gav seg der ute. Siden den gang har han vært involvert i Fyllingsdalen, hvor han også nå er daglig leder, men hjertet har hele veien banket for Baune.
 
Det er derfor svært spennende at han nå har takket ja til igjen å overta ansvaret for klubbens seniorlag, og han skal samtidig også lede juniorene med den svært spennende 99-generasjonen som førsteårsjuniorer neste år. Forhåpentligvis kan en lokal forankring føre til økt engasjement også på publikumssiden. 
 
Og kem vet? Kanskje kan Frank – sammen med en gjeng talentfulle lokale unggutter – igjen løfte Baune tilbake mot gammel storhet?

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift