Tung start for damelaget

Hittil er det spilt 3 kamper, 2 borte og 1 hjemme og 0-10 i målforskjell.

Først ble det 0-4 tap på Vestsiden/Askøy. Etter en jevn start scoret Vestsiden første målet og raskt etterpå kom det andre målet og kraftig motvind i 2. omgang skjønte vi at det ble vanskelig å snu trenden. Våre bange anelser gikk i oppfyllelse da vi slapp inn ytterligere 2 mål i andre omgang. Også neste kamp var ute på reise til Rubbestadneset på Bømlo - lang tur - jentene virket slitne, og vi gjorde vår hittil dårligste kamp da vi tapte 4-0 mot et lag vi burde ha slått. Hittil siste kamp var på Krohnsminde mot Solid/Trott fra Stord, og det var forrige søndag i et ufyselig regnvær. Det ble nok et tap 0-2 men jentene kjempet bedre i denne kampen og hadde fortjent en kamp. Kommende torsdag er det ny sjanse til å få årets første scoring i serien og forhåpentligvis poeng kl 1800 Kristi Himmelfartsdag - på Krohnsminde.